Tesla Model S deurgreep repareren

Deurgreep van je Tesla Model S stuk?

Tesla Model S: deurgreep reparatie

Komt de deurgreep van jouw Tesla Model S niet meer naar buiten of gaat deze niet terug naar binnen? Kapotte deurhendels komen veel voor bij de Tesla Model S. Dit wil je natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren. Bij de dealer moet je vaak lang wachten en is de reparatie van een deurgreep kostbaar. Wij repareren de deurgreep van je Tesla snel, goed én voordelig.

Deurgreep Tesla Model S repareren

De Tesla Model S-deurgrepen gaan helaas bovengemiddeld vaak stuk. Als je deurgreep van jouw Tesla Model S ook defect is, kunnen we deze bijna altijd repareren. En dan zonder die kostbare deurhendel zelf te vervangen! Het probleem zit ‘m namelijk vaak in de tandheugel en microswitch van de deurgreep. Door de tandheugel vervangen door een sterkere versie, kun je de originele deurgreep blijven gebruiken. En dat scheelt in de kosten!

Herstellen jullie ook andere Tesla-modellen?

We hebben vooral ervaring met het herstellen van defecte Tesla Model S-deurgrepen. Heb jij een ander model Tesla waarvan de deurgreep kapot is? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we of we jouw Tesla-deurhendel ook kunnen repareren. Trouwens, we kunnen ook jouw Tesla Model S-vering repareren. En ook voor service en onderhoud van elektrische en hybride auto's kan je bij ons terecht!

Maak een afspraak voor jouw Tesla Model S

Wil je de deurgreep van jouw Tesla Model S laten repareren? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Dit kan via tel. 0548-545924, per e-mail info@autobedrijffrank.nl of stuur een appje sturen naar 06-25592385. De reparatie neemt ongeveer 2 uur in beslag. Je kunt hierop wachten in onze kantine onder het genot van verse koffie/thee en wifi.

Liever herstel op locatie? Neem ook dan contact met ons op, in overleg repareren we jouw Tesla-deurhendel ook op locatie.

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen