Elektrische en hybride auto's - service en onderhoud

Elektrische en hybride auto's: service/onderhoud

Elektrische en hybride auto's

Ook voor service en onderhoud van je elektrische of hybride auto kan je terecht bij Autobedrijf Frank in Rijssen. We zien dat het hybride en elektrisch rijden sterk in opkomst is. Daarom zijn onze monteurs breed opgeleid en hebben we dus de kennis en ervaring in huis om ook voor auto’s met een elektromotor uitstekende service te bieden. Als garage staan we voor hoge kwaliteit en zijn we flexibel én betaalbaar. Laat je hybride auto of EV dus met een gerust hart bij ons achter!

Servicebeurten en reparatie

Waar een elektrische auto duidelijk minder onderhoud vraagt, heeft een hybride auto nog steeds regelmatig service en onderhoud nodig. Denk aan motorolie verversen, het vervangen van de olie-, lucht- en brandstoffilters, versnellingsbak spoelen en dergelijke. Voor zowel de elektrische auto als de hybride auto controleren en repareren we zaken als remsysteem, banden, onderstel en stuurinrichting. Natuurlijk voeren we ook de APK uit voor e-voertuigen.

Controle van het elektrische systeem

Naast het reguliere onderhoud geven we de elektrische installatie van je hybride of elektrische auto een grondige inspectie. We controleren de bekabeling, de werking van de accu’s en elektromotor(en) en lezen de auto uit op eventuele storingen. Indien nodig krijgt je EV een software-update.

Uitgebreide ervaring met EV’s

De hybride en elektrische auto zien we inmiddels regelmatig terug in onze garage. Denk bijvoorbeeld aan de VW Golf en Passat GTE, VW ID.3 en ID.4, Renault Zoe, Toyota Prius, Audi A3 e-tron, BMW i3 en Tesla Model S. Voor Tesla-rijders verzorgen we bijvoorbeeld het repareren van de vering of deurgreep-reparaties. In principe kan je met elke auto met elektromotor bij ons terecht!

Maak een afspraak voor jouw hybride auto of EV

Wil jij ook goed en betaalbaar onderhoud voor jouw elektrische of hybride auto in of om Rijssen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Dit kan via tel. 0548-545924 of per e-mail: info@autobedrijffrank.nl. Je kan ook een appje sturen naar 06-25592385.

 

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen