Tesla Model S vering reparatie

Vering van jouw Tesla Model S lek?

Tesla Model S: vering reparatie

Is jouw Tesla Model S-vering lek? Als je Tesla ’s ochtends door de veren gezakt is, is die kans groot. Dit doorzakken mag niet gebeuren en betekent meestal dat de vering van je Tesla defect is. Laat dit zo snel mogelijk repareren om erger te voorkomen! Bij de dealer moet je vaak lang wachten en is de reparatie kostbaar. Wij repareren je de vering van jouw Tesla Model S snel, goed én voordelig.

Tesla Model S-vering repareren

Defecte Tesla Model S-vering herken je gelijk aan de doorgezakte veerpoten als de auto een tijdje heet stilgestaan. Vaak zijn dan een of meerdere veren lek. Een vervelende storing die bij bovengemiddeld vaak voor komt. We raden je aan om lekkende veerpoten van je Tesla zo snel mogelijk te laten repareren. Het zorgt voor onveilig weggedrag en kan ook schade aan de compressor van de Tesla Model S veroorzaken. Door overbelasting blijft de compressor namelijk draaien en kan daardoor ook stuk gaan. Dat wil je natuurlijk voorkomen!

Repareren jullie ook andere Tesla-modellen?

We hebben vooral ervaring met het repareren van de Tesla Model S. Heb jij een ander model Tesla waarvan de vering en eventueel de compressor kapot is? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we of we jouw Tesla-vering ook kunnen repareren. Trouwens, je kan ook bij ons terecht voor het repareren van Tesla Model S-deurhendelsDit geldt ook voor service en onderhoud van elektrische en hybride auto's.

Maak nu een afspraak voor je Tesla Model S

Vermoed je dat de vering van jouw Tesla Model S lek is? Of dat de compressor niet goed werkt? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Dit kan via tel. 0548-545924 of per e-mail: info@autobedrijffrank.nl. Je kunt ook een appje sturen naar 06-25592385. Op de dag van reparatie kun je de Tesla ’s ochtends brengen en normaal gesproken de volgende dag weer ophalen.

 

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen