Tesla Model S deurhendel repareren

Deurhendel van je Tesla Model S stuk?

Tesla Model S: deurhendel reparatie

Komt de deurgreep van jouw Tesla Model S niet meer naar buiten of gaat deze niet terug naar binnen? Kapotte deurhendels komen veel voor bij de Tesla Model S. Dit wil je natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren. Bij de dealer moet je vaak lang wachten en is de reparatie van een deurgreep kostbaar. Wij repareren deurhendels van je Tesla snel, goed én voordelig.

Deurhendel Tesla Model S repareren

De Tesla Model S-deurhendels gaan helaas bovengemiddeld vaak stuk. Als je deurhendel van jouw Tesla Model S ook defect is, kunnen we deze bijna altijd repareren. En dan zonder die kostbare deurgreep zelf te vervangen! Het probleem zit ‘m namelijk vaak in de tandheugel en microswitch van de deurgreep. Door de tandheugel vervangen door een sterkere versie, kan je de originele deurgreep blijven gebruiken. En dat scheelt in de kosten!

Herstellen jullie ook andere Tesla-modellen?

We hebben vooral ervaring met het herstellen van defecte Tesla Model S-deurhendels. Heb jij een ander model Tesla waarvan de deurhendel kapot is? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we of we jouw Tesla-deurhendel ook kunnen repareren. Trouwens, we kunnen ook jouw Tesla Model S-vering repareren.

Maak een afspraak voor jouw Tesla Model S

Wil je de deurgreep van jouw Tesla Model S laten repareren? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Dit kan via tel. 0548-545924 of per e-mail: info@autobedrijffrank.nl. Je kan ook een appje sturen naar 06-25592385. De reparatie neemt ongeveer 2 uur in beslag. Je kan hierop wachten in onze kantine onder het genot van verse koffie/thee en wifi.

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen